zaterdag 5 januari 2013

Goed bezochte nieuwjaarsreceptie.

Het was vanmiddag erg gezellig in ons clubhuis. Volgens sommigen was er een recordaantal leden en donateurs op de nieuwjaarsreceptie afgekomen. Daar leek het wel op, want al gauw na tweeën was Clubhuis Nooitgedacht afgeladen. Gelukkig maar dat er ook nu weer een aantal vrijwilligers zorgde dat iedereen rijkelijk voorzien werd van hapjes en drankjes, te beginnen met het glaasje bubbels bij binnenkomst. De voorzitter blikte in zijn speech even terug op het voorbije jaar en drukte ons op het hart om in het komende jaar toch vooral weer op een veilige manier onze sport te bedrijven. Na deze wijze woorden gingen de gesprekken weer verder waar ze gebleven waren.
Er is weer heel wat afgelachen en gepraat, ervaringen uitgewisseld, sterke verhalen verteld. Het is ook altijd leuk om oud-leden die donateur gebleven zijn, weer eens te zien en daar mee bij te praten.
Zo werd het eigenlijk ongemerkt weer tijd om naar huis te gaan.
Morgenochtend gaat een ploegje vrijwilligers er weer tegenaan om te zorgen dat Clubhuis Nooitgedacht weer schoon het nieuwe jaar in gaat.




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten