zondag 21 juli 2013

Eindelijk vakantie (en zomer!)

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is dan eindelijk zover: de scholen in de regio hebben nu ook vakantie. Deze keer treffen we het: schitterend weer, heel anders dus dan de laatste paar jaren toen we met veel minder weer genoegen moesten nemen.
Maar nu gaan we met heel mooi weer aan onze vakantie beginnen.

Van de week hadden we een heel bijzondere gast op het terrein: 

Dit reptiel had het op het warme asfalt zo naar zijn (of haar) zin dat Teun -die ook deze foto maakte- hem met zachte dwang moest overreden om weer het ruime sop te kiezen. Dus als u met de auto het winterterrein komt oprijden: KIJK UIT VOOR OVERSTEKENDE WATERSCHILDPADDEN!

Als het zo warm is als vandaag, zoek je al snel het water op. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor honden. Lekker hoor, een beetje rauzen in het water. Dan kun je daarna weer lekker rennen en ravotten. 




Saar was daarna voor de rest van de dag uitgeraasd. Dat komt goed uit, want we gaan zometeen vertrekken en varen vindt ze niet zo leuk. Te veel herrie en trilling. 

Als we ergens in een haven komen met wifi, dan houden we jullie wel op de hoogte en zo niet: tot over een week of zes. En maar hopen dat het weer een beetje mooi blijft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten