maandag 7 september 2015

Verslag voorhellingen.

Vorige week hadden we de hogedrukspuiten al laten proefdraaien zodat ze bij het voorhellingen meteen gebruikt konden worden. Nou, dat was maar goed ook, want de eerste boot die zaterdagochtend op de helling naar boven kwam, had in Yerseke geen gek figuur geslagen: er kwamen twee volle kruiwagens mosselen af!
Omdat de mosselavond pas half november is, hebben we ze maar gewoon weggegooid. Ze waren toch een beetje aan de kleine kant ...........
Je kon trouwens goed merken dat de herfst al begonnen is, want zowel vrijdag (toen we een paar boten even droog gezet hebben voor een inspectie of een kleine reparatie) als zaterdag heeft het een groot deel van de dag geregend. Ik had mijn regenpak in ieder geval niet voor niets opgezocht. Toch ging het hellingen en wegzetten van de boten weer heel relaxt en om een uur of twee 's middags stonden alle zes de boten netjes op de wal en was alles weer opgeruimd. Het was weer een geslaagd dagje. En ...... vanaf nu is Clubhuis Nooitgedacht in het weekend weer open, dus ik hoef geen boterhammetjes meer van huis mee te nemen!

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten