zondag 26 maart 2017

Spelletjesmiddag

Voor de schippers die het van de weekeinden moeten hebben was dit het laatste weekeind waarin ze nog iets aan hun boot konden doen, want volgende week om  deze tijd liggen de boten weer in het water. Voor de meesten is dat een fijn idee: niet meer steeds die ladder op en af.
Bijna alle boten staan al klaar om hun element weer op te zoeken: hier en daar nog wat poetsen of een biesje en dan: plons!
  


Wil, Betty, Loes en Rita hadden vandaag een spelletjesmiddag georganiseerd. Ze hadden allerlei spelletjes naar Clubhuis Nooitgedacht gebracht en ook voor de nodige lekkere hapjes gezorgd. 
De opkomst viel wat tegen, maar het was wel heel gezellig en voor Fenna kon de middag niet meer stuk: zij heeft van alle andere vrouwen gewonnen met sjoelen. 
Ook Jenga werd enthousiast gespeeld, maar andere spelletjes bleven gewoon op de tafel staan. Niet erg, beter mee verlegen dan om verlegen, nietwaar?
De heren vermaakten zich buiten met darts om te zien of we misschien wel een nieuwe Barney tussen onze leden hebben zitten. 
Helaas, dat is niet het geval: het gooien op zich gaat wel aardig, maar dat finishen hè. "No score" is een vaak gehoorde kreet.

Het was een heel geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is. We hopen dat er dan wat meer deelnemers zijn en zeker ook wat meer kinderen, want een spelletje spelen vinden we op z'n tijd allemaal leuk.



Voor een sfeerbeeld van vanmiddag: klik maar op deze dames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten