zondag 11 maart 2018

Laat ze glimmen!

Lekker bezig!

Gek eigenlijk dat, toen iedereen dacht dat het al bijna voorjaar was, de winter toch nog even zijn tanden liet zien. Dat zijn we niet meer gewend en nu begint de tijd ineens echt te dringen. We hebben een paar weken achter de rug waarin je aan de buitenkant niet veel aan je boot kon doen en over drie weken liggen de boten alweer in het water! 
Na dit weekend hebben we dus -schrik niet!- nog maar twéé weekenden om te zorgen dat onze boot weer netjes gelakt en met frisse antifouling aan zijn element kan worden toevertrouwd. 
Geen wonder dus dat een aantal mensen aan het eind van deze week de goede dagen benut hebben. Bij sommige boten is het nog maar een kwestie van een paar bandjes en een waterlijn schilderen en dan zijn ze klaar. Anderen zijn zo ver nog niet, maar als het weer niet heel erg tegen zit, zal dat ook wel goed komen.


Nog even een biesje ......



Spiegeltje, spiegeltje aan de wand .........

...... wie glimt er het hardste op de kant?

Pipo schiet ook al aardig op

Aad is helemaal gelukkig!

Dat er veel mensen aan hun boot bezig waren, was ook in het clubhuis goed te zien: het bord in de bar hing behoorlijk vol met bonnen. Manna en Cisca hadden het er druk mee!

Zo, eventjes rust ........




Geen opmerkingen:

Een reactie posten