zondag 2 april 2023

Weer te water!

Nee, het was geen grap: 1 april afhellingen!

Ondanks dat het weer deze "winter" niet echt meezat, waren alle boten (op één na) soms met veel kunst-en-vliegwerk toch nog op tijd klaar om weer te water gelaten te worden.


En zo werd vrijdagochtend zoals gebruikelijk begonnen met een klein ploegje om alvast de eerste boten te doen, zodat er dan zaterdag wat minder gehellingd hoefden te worden. Deze keer gebeurde dat zonder ondergetekende in verband met een opname in het ziekenhuis. Dat ik niet onmisbaar ben, is wel gebleken, want ik heb me laten vertellen dat zaterdagmiddag om 3 uur alle boten weer in het water lagen, het terrein opgeruimd was en ook nog alle aanhangertjes op hun plek stonden op het terrein. Petje af!


Ook in het clubhuis liep het op rolletjes; hier werd een nieuw idee voor de lunch uitgeprobeerd. Je ziet wel hoe dat ging in het filmpje

Dat dat filmpje gemaakt kon worden, is te danken aan Helma, die ondanks het vele werk in het clubhuis toch ook nog tijd had om beelden te verzamelen. Nogmaals: Petje af! Mijn dank is groot!

En nu op naar het Pinksterweekend, want dan gaan we met z'n allen varen! Gezellig met Patricia, Jacqueline, Edwin en Marco mee met de openingstocht! Je kunt nog inschrijven!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten