zondag 28 april 2024

Laatste weekend

Dit was het laatste weekend dat Clubhuis Nooitgedacht open was, want 1 mei begint het vaarseizoen en dan zijn we gesloten.

Zaterdag, ondanks het druilerige weer, eerst maar eens begonnen met het hijsen van de Nederlandse vlag, want het was tenslotte Koningsdag. 
Ook de WSVO vlag maar weer uit de mottenballen gehaald.
Helma en Rita hadden gezorgd voor een Koningskoekje


Wil en ik verwachtten eigenlijk een heel rustige dag, maar dat bleek, zeker vanaf de lunch, goed mee te vallen.


de boosdoener
De Chico en de Minerva waren een paar daagjes naar Leidschendam geweest en Stefan had onderweg een stuk plastic in de schroef gekregen dat er niet meer uit wilde. Die moest dus even uit het water om de schroef schoon te maken. Toen we hem op het droge hadden, bleek dat Stefan niet overdreven had: een flinke lap plastic had zich om zijn schroef gewikkeld. Dan houd je niet veel voortstuwing meer over!


Maar met een mes was het euvel snel verholpen en kon de Minerva weer terug het water in.

Tijdens de lunch en er na werd het gezellig druk, zeker toen er een fles Oranjebitter aan te pas kwam. Iedereen wilde toch wel even proeven hoe dat nou smaakte.






Zondagochtend was het erg rustig in het clubhuis maar na de lunch, zo tegen tweeën, werd dat anders. Want omdat het de laatste dag was, was het van 2 tot 4 Happy Hour. Een goed idee van Helma en Arjan: het was gezellig druk!


We krijgen nu even een paar rustige weken en dan hebben we van 17 tot en met 20 mei de openingstocht naar Katwijk en de Hemmen. 

IK HEB ER ZIN IN !! 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten