zaterdag 9 mei 2020

Ze staan er klaar voor hoor!

Aanstaande maandag gaat het dan toch echt gebeuren: we gaan beginnen met het afhellingen. Dat gaat door de corona-beperkingen natuurlijk anders dan we gewend zijn: allereerst is het aantal mensen die daadwerkelijk met het hellingen bezig zijn veel kleiner dan normaal. We mogen nou eenmaal niet met teveel mensen bij elkaar zijn en ook moeten we rekening houden met de 1,5 meter afstand. Verder zijn de werkers getooid met handschoenen, mondkapjes en zelfs een helm. Allemaal voor de veiligheid van onszelf en de anderen. De verwachting is ook dat we wel wat tijd nodig zullen hebben om aan de nieuwe werkwijze te wennen en daardoor zal het waarschijnlijk ook niet al te snel gaan. Maar dat is van minder belang. Het allerbelangrijkste is dat we de boten zonder risico's in het water krijgen. Beter wat later, maar wel veilig!
Dit weekend is dus het laatste weekend op de wal. Daarom grepen een aantal leden/donateurs het mooie weer met beide handen aan om nog even de laatste puntjes op de i te zetten.









PS: mama eend maakt nog steeds gebruik van onze helling om lekker op te warmen in het zonnetje. De inmiddels 6 pulletjes maken het uitstekend.



1 opmerking: