dinsdag 19 september 2017

Barbecue 16 september

Het heeft wat langer geduurd dan anders, maar hier is dan toch het verslag van de barbecue van WSV Overschie van afgelopen weekend.

Toen we 's ochtends begonnen met het dichtmaken van de tent regende het behoorlijk, maar toen het zeil van het dak eenmaal op z'n plaats lag hadden we daar natuurlijk geen last meer van. Daarna met een hele ploeg vrijwilligers lampjes ophangen, zeilen aan de zijkanten van de tent ophangen, vlaggetjes ophangen, tafels in elkaar zetten, stoelen tevoorschijn toveren, enz. 
Ook binnen werden er bergen werk verzet in de keuken en het clubhuis. Salades maken, (stok)brood snijden, pindasaus maken, 
schalen opmaken, enz. Het zag er uit om te watertanden!

Na zoveel inzet kon het weer ook niet achterblijven: aan het eind van de middag werd het steeds droger en het toen we om een uur of vijf begonnen met barbecueën scheen zelfs de zon!

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is had iedereen zijn eigen vlees of vis meegenomen en al gauw kon je allerlei smakelijke geuren opsnuiven. 
Het werd weer erg gezellig, er werd gekletst, gelachen, gedanst en 
ook een drankje ging er wel in. Toen om een uur of tien iedereen zijn huis of boot weer had opgezocht konden Wil en de andere vrijwilligers terugkijken op een hele drukke maar vooral geslaagde dag.
Voor een fotoverslag: klik op het buffet.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten