zondag 25 februari 2024

De mosselen smaakten weer best !

Buiten het vaarseizoen proberen we in Clubhuis Nooitgedacht iedere maand een activiteit te organiseren. Deze maand was dat een mosselavond: lekker kletsen en lachen en onderwijl lekker mosselen eten. Rob had deze keer aangeboden om voor het koken van de mosselen te zorgen. Hij was van plan dat buiten te doen, maar uiteindelijk bleek er buiten te veel wind te staan en verhuisde hij met z'n pannen toch maar naar de keuken.

Voor die tijd was er in die keuken en in de "eetzaal" natuurlijk al het nodige werk verricht door de andere vrijwilligers: Helma, Arjan en Marga waren eerder die week al begonnen met alle boodschappen voor de avond in huis te halen en natuurlijk moesten op de dag zelf ook de tafels gedekt en de schalen opgemaakt worden. Ook Corrie en Jacqueline sprongen gelukkig bij. Er zit toch nog aardig wat werk vast aan zo'n gezellig avondje, maar de vrijwilligers hebben dat er graag voor over.
Voor degenen die wel gezellig wilden mee-eten, maar niet zo dol zijn op mosselen waren er heerlijke schitzels en er zaten zelfs twee dames met chopsticks lekker sushi te eten. Smaken verschillen, nietwaar?
Toen iedereen zich te goed gedaan had aan het lekkers, bleek het nog niet afgelopen te zijn, want er bleek ook nog een heerlijk toetje op de planning te staan: cassata-ijs met slagroom, soesjes en een wafeltje. Een mooie afsluiting van een lekker maal!

Er zijn natuurlijk nog meer foto's gemaakt. Die kun je bekijken door op deze link of op de foto hieronder te dubbelklikken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten