zondag 20 november 2022

Corries Surprise



Iedere maand proberen de vrijwilligers in het clubhuis een leuke of lekkere activiteit te organiseren. In oktober hadden we pannenkoekendag en voor deze maand had Corrie wel een ideetje, waar ze verder nog niets over wilde loslaten. Dat bleef nog een verrassing. Vandaar dus Corries Surprise. Ondanks (of misschien wel: dankzij) deze onzekerheid hadden een dertigtal mensen zich opgegeven voor deze activiteit. Donderdag verscheen er een foto in de vrijwilligersapp van een volle boodschappenwagen en toen wisten we: het wordt in ieder geval iets met eten!

Toen we daarna ook nog een foto kregen van een héleboel pannen in een keuken wisten we het zeker: Corrie was bezig een uitgebreid buffet voor ons te maken!
Gisteravond bleek dat Corrie wel een paar dagen in de keuken had doorgebracht, want toen de  gasten gearriveerd en geïnstalleerd waren, begonnen we met een heerlijke pittige soep, die gevolgd werd door een uitgebreide Javaans-Indische rijsttafel. Alles zèlf vers gekookt!
Die gerechten zorgden er voor dat de gesprekken en de grappen op sommige momenten even stil vielen, omdat iedereen zat te genieten van Corries kookkunsten.


Ook aan een toetje was gedacht (Corrie is nou eenmaal gek op toetjes): we kregen een waar kunstwerkje op ons bord van kletskoppen met mascarpone, slagroom en verse vruchten. een mooie afsluiting van een heerlijke maaltijd!
Dubbelklik voor meer foto's maar op de pijl of op deze link


Nou Corrie, je hebt niet voor niets zo lang in de keuken gestaan hoor: we hebben genoten. Bedankt voor alle moeite!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten