zondag 10 mei 2015

Een winderige openingstocht.

Zaterdagochtend vroeg was het best spannend: we gingen de puzzeltocht varen en het waaide "dat het rookte". Zouden alle deelnemers wel gaan varen, ondanks de forse wind?
Dat bleek om 10 uur toch geen probleem te zijn: alle schippers die zich hadden opgegeven vertrokken na de koffie in Clubhuis Nooitgedacht ook daadwerkelijk richting de Bergsluis. Daarna ging de tocht over het Noorderkanaal en de Rotte naar de Irenebrug. Daar werd gekeerd en vervolgens teruggevaren. Onderweg moest natuurlijk goed uitgekeken worden, want het was wel de bedoeling om zoveel mogelijk vragen die John en ondergetekende hadden verzonnen te ontdekken en te beantwoorden. Dat viel soms helemaal niet mee en sommigen voeren zelfs een eind terug als ze een vraag gemist hadden! 
Ondertussen was John langs de Rotte bezig om foto's te maken van de deelnemers en Rita en ondergetekende zorgden in het Clubhuis dat er bij terugkomst een hap(je) en een drankje klaar stond. Daar kregen de deelnemers als ze hun antwoorden inleverden nog een paar opdrachten, waar ze wel een poosje mee bezig waren.
Na de prijsuitreiking hebben we nog heerlijk Chinees gegeten en konden we terugkijken op een heel vermoeiende, maar zeer geslaagde dag. De fotopresentatie spreekt denk ik voor zich. Klik maar op de Pieternella om ze te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten