dinsdag 26 mei 2015

Een zonnig pinkster weekend om weg te gaan

 Het seizoen is nu toch echt begonnen hoor. Lees het volgende verslag maar dat Carla Klein opstuurde van een Pinksterweekeinde op de Rottemeren.


Het idee om naar de Rottemeren  te gaan met de Pinksteren werd door de Bolide geopperd, zeker inspiratie gekregen na de leuke openings/puzzeltocht ?
Voor de Beagle 2 was dit een mooie aangelegenheid om de motor te testen en te kijken hoe de boot zou varen. "en dat viel niet tegen."
Dus voor we het wisten waren we zaterdagochtend met Bolide , Rojo, Beagle 2 en de Syanna   op weg naar de Rottemeren, het begon nog wat bewolkt, maar dit mocht de pret niet drukken. Aangekomen bij het derde meer, troffen we een steiger aan waar we heerlijk met z'n vieren konden aanmeren.  
De wind was nog een beetje sterk, maar ondanks dat werd er heerlijk gebarbecued. 
Zondagochtend werden we blij verrast met een zacht en koel briesje, maar vooral een prachtige zonsopgang en de zon heeft ons heel de dag niet in de steek gelaten, de kinderen genoten van de natuur en spannende avonturen, want de rare geluiden van de dieren hebben in de avond toch een heel ander effect. 
De omgeving werd verkend en er werden allerlei spannende paadjes en hindernissen genomen.
Op de Rottemeren is er genoeg ruimte om je rubberboot uit te testen en dat werd dan ook uitgebreid gedaan.
Al met al  werd er volop genoten, maar was het maandag na een wandeling weer tijd om terug te gaan varen naar de haven. 
De Beagle2 sputterde nog wat tegen, maar uiteindelijk met wat tussenpozen kwamen we voldaan en moe aan in de thuishaven.


Een geslaagd en relaxed weekend !!




Beste Carla, bedankt voor dit leuke verslag en de mooie foto's. Voor een leuk weekend hoef je dus helemaal niet zo ver te varen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten