zaterdag 2 mei 2015

Zaterdag 2 mei

Volgende week zaterdag (9 mei) is de puzzeltocht. Tot nu toe hebben er 12 boten ingeschreven en er gaan zo'n 40 personen mee.
We (John en ondergetekende) hebben donderdag de route gevaren en een heleboel vragen verzonnen. Nu maar hopen dat u alle antwoorden kunt vinden en natuurlijk hopen we op goed weer.
Als u nog niet ingeschreven heeft: dat kan nog tot en met a.s. dinsdag bij secretariswsvo@gmail.com 

En nu nog wat nieuwsfeiten.


Gisteren hebben we de Bonaventura weer even op het droge getrokken om de schroef, die aangepast moest worden op de nieuwe motor, weer te monteren. Tijdens de proefvaart bleek dat alles nu functioneert zoals het moet. Dus Frans en Wil kunnen strakjes met de nieuwe motor op stap.






Toen ik vanmiddag naar huis wilde gaan, keek ik nog even om en toen zag ik een grote rookwolk opstijgen. Het leek wel of het op ons terrein was. Dat was ook zo: een van de boten die bij onze buren op de wal staan, stond in brand. Snel 112 gebeld, maar voordat de brandweer ter plaatse was, sloegen de
vlammen al aan alle kanten uit de boot. Wat gaat dat snel zeg! Toen de brandweer er eenmaal was (met 3 wagens), was het vuur snel geblust, maar ik denk niet dat er nog veel van Martins boot over is. Triest hoor! Gelukkig dat er niemand meer aan boord was en er geen gewonden zijn gevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten